23 juli 2015

Sommerferie 2015 Part II

Det er sommer, ferietider og varmegrader her i USA med cykelløb i TV (hvis man da havde et) og aircondition paa fuld drøn hele tiden. Der er sol og sidst i tyverne i vejrudsigten hver eneste dag hvis da ikke der er en enkel tordenbyge, der skyller ind over og frisker det hele en smule op. Dagene skifter mellem behagelig fugtighed og tropisk klamt +30.

Det er ikke altid lige let at faa hele familien med i linsenDet er ogsaa med at nyde det for vores vedkommende. Vi er i Danmark hele August, og kommer først hjem i starten af september til skolestart og en sommer, der godt nok plejer at vare indtil Oktober, men som man alligevel godt kan mærke ikke er helt det samme naar først livredder-taarnene bliver taget væk i slutningen af september og dagene begynder at blive kortere som vi kommer ind mod de sidste to måneder af året.

Eller at faa alle til at smile paa samme tidMed andre ord har vi endnu to uger her i sommeren foer vi skal til danmark og se hvilket vejr Teglgaard og den globale opvarmning har i vente.

Is... hvilken is? Jeg har ikke set nogen... Billederne her er spredt fægtning fra starten af Juli måned. Der er lidt fra Benjamins sommercamp, legepladsen, hedebølge og stranden naturligvis. Flest fra weekenderne og et par fra vores bryllupsdag 9. Juli.

Mudder er bare SAA spændende
Der er langt flere billeder i vores bibliotek end vi kan vise her, så der må naturligt komme en part III inden så længe. Der er et helt fotoalbum fra 4. Juli alene, der vist kræver sin egen fortælling.

Lavvande ved stranden betyder gode chancer for krabber

Nogle er store...


Eremitkrebs er ret smaa...

Og saa er der den helt store model.


Mens Benjamin fisker er Helena ferm til at vise hvor stærk hun er.Vi troede Benjamin var god til at klatre... Helena er helt ustyrlig. Hvadenten storebror forcerer skal hun også op i eller ad.Der har været et par små styrt, men hun har en forbavsende sikkerhed og råstyrke for ikke at nævne koordination. Hvor Benjamin altid har været lille og væver, der tromler Helena bare igennem. Ikke på en klodset eller brutal måde, hun er bare super effektiv og ligefrem i hendes fysik både nar hun løber og klatrer.Hendes problemløsning er ikke helt saa kreativ som Benjamins, nok mest fordi hun bare ser hvad han goer og kopierer. Han har allerede fundet løsningerne for hende.

Hvis Benjamin kan saa kan jeg ogsaa...Pige med stort P er hun, maaske fordi moderen er gaaet igang med at introducere neglelak og lipgloss. Jeg har fluks kompenseret ved at indkøbe en stor Bruder legetøjstruck og gummiged saa vi maa se hvem der vinder den kamp.Køn skal hun nok nå at blive hurtigt nok.Sidste billede er lidt ude af kontekst men jeg ville lige have med at vi voksne ogsaa har været lidt ude. Her til vores ven Javier Colons koncert i Bridgeport. Javier er en relativt kendt her i USA som vinder af første sæson af The Voice. Vi har mødt ham gennem hans bror Pablo, der bor nedenunder os.Javier har været i stand til at holde sig selv kørende efter The Voice og spilder en del shows landet over, til NFL kampe og har blandt andet været paa tour med Maroon5.
Apropos date, saa er her Benjamin og hans kaereste Quinn, som deler en is efter swim camp.De er efterhånden et etableret par og har været paa camp sammen de sidste tre uger. Campen er netop slut, og det har været nogle gode uger, som vi helt sikkert vil overveje igen til næste sommer.Ingen kommentarer: