17 februar 2013

Resten af 12

De foerste par aar af bloggens levetid var vi gode til at forfatte en omhyggelig aarskavalkade. Vi har ikke faaet mindre at berette, men langt kortere tid og flere emner at daekke, saa det er desvaerre smaat med indlaeg fra "over here".
Der er flere oplevelser fra 2012 vi ikke har publiceret, og det er synd og skam. Samtidigt er al vores fokus og kameralinser rettet mod Benjamin, saa efter en lille udgravning af to-nul-et-to billeder paa et kamera vi begge havde negligeret kommer her en lille aarskavalkade:


Tilbage i oktober maaned skrev vi om vores tur til Poconos Mountain i Pensylvania. Det var faa uger forinden Halloween og det handlede mest om min deltagelse i Ironman 70.3 staevnet, men mens jeg koerte rundt paa landevejen ifoert meget stramt toej og en fjollet hjelm hyggede Benjamin og Anja sig paa det B&B vi havde indlogeret os.


Vand i alle afstoebninger har vaeret Benjamins store passion hele 2012.

Vejret var lidt efteraarsagtigt, saa vi havde jakker og lange bukser paa, og stedet var helt aerligt ikke super ophidsende, men vi kom ud i naturen og havde nogle gode dage som familie.


Anja var allerede paa det tidspunkt gravid og et par maaneder henne, saa vi vidste godt der snart kom en lillesoester eller bror til Benjamin, der dog ikke paa det tidspunkt havde meget forstaaelse af konceptet "baby". Det varede kun til efter vi kom til Thanksgiving, saa begyndte han at se udviklingen paa Anja og har siden vaeret meget interesseret i at passe sin egen "baby" dukke herhjemme.


Legekammerater har der vaeret mange af i 2012, her er det Quinn, der er datter af Julia og Dave, som vi bruger meget tid sammen med. Siden vi inviterede dem til Benjamins foedselsdag i Februar har vi haft masser af play-dates og gode timer sammen med familien, der har danske roedder paa Julias side, men som til daglig er 100% amerikansk.


Quinn blev 2 aar i September maaned, hvor dette billede er fra.


Dyr har naest efter vand og brandbiler vaeret Benjamins yndlingsobjekter i 2012, hvad enten det er i fangeskab eller i den frie natur. Gederne i Aalborg Zoo er spaendende omend lidt farlige, heldigvis er bedstefar med til at bryde isen.


Saa er det tryggere med hajer og rokker i vores lokale akvarium! Af uvisse aarsager er t-shirten den samme, det er aabenbart seneste petting-mode for 2-aarige.



Benjamins sprog har udviklet sig meget de seneste par maaneder af 2012. Ord som maage, sne, water, bogstaverne A, B, C og ikke mindst farverne er faste dele af konversationerne herhjemme. En tur til stranden kan sagtens kombinere mange af dem, isaer naar man faar lov at haandfodre de fjerede vaesener og daddy tegner bogstaver i sneen.


Der kommer forhaabentligt flere indlaeg fra vores side i loebet af 2013, vi saetter pris paa de besoeg vores ydmyg side faar og haaber vi kan underholde med skriblerier fra det amerikanske, ogsaa i aar.

Ingen kommentarer: