23 februar 2013

Benjamin 2 Aar!

Dump Everything - Benjamin is 2 years old!


Tirsdag blev Benjamin vaekket til foedselsdags-sang, gaver og smaa dannebrog i has youghurt. For lille til at forstaa hvad der egentligt foregaar, men stor nok til at Anja har laert ham at sige "Benjamin Hurra" og "Benjamin 2 aar", saa selvom han ikke forstaar konceptet Tid, saa ved han der foregaar noget ud over det saedvanlige.


Gaver forstaar han meget belejligt, og han kan huske hvad der skete for 2 maaneder siden, for han refererer julemanden med et "Hohoho..." hver gang vi foklarer ham at det papir-iklaede objekt foran ham er hans at udforske. 


I dag loerdag har vi haft venner paa besoeg til boernefoedselsdag, og Anja har vaeret kreativ i flere uger for at lancere et dumptruck party tema. De hjemmebagte kiks var formet efter cementblandere...


Anjas brownies blev serveret af Benjamins yndligstruck:

Og deserten var "worms in dirt", eller vingumme i chokoladebudding paa dansk:


Overalt i huset var der pyntet op med sikkerhedsgule og orange farver...


... og boernene fik lov at have legetoej paa bordet for en gangs skyld.


Efter idag har Benjamin udvidet samlingen af dumptrucks og byggemaskiner, saa der er legetoej og boeger til mange timers construction baade indenfor og ude, saa snart vejret er godt nok til at Daddy flytter denne diskrete (og naesten ikke larmende) maskine ned i garagen hvor den hoerer til.


Dagens bedste gave ifoelge hans foraeldre er en indrammet 2-dollar seddel med teksten "Something to remember your 2nd American birthday by" fra mors og fars gode ven Ron Jones.

Ingen kommentarer: