09 februar 2013

Blizzard

Der har vaeret godt salg i kaelke og sneskovle de seneste par dage med udsigt til en snestorm i 5 af delstaterne omkring os. Igaar fredag kom uvejret nord-oest fra medbringende store maengder sne og vind.
Omraadet er endnu ikke kommet ovenpaa siden Sandy og amerikanerne er hurtige til at goere situationen vaerre end den maaske reelt bliver rent vejr-ligt, saa der er saedvanen tro blevet hamstret i butikerne og paa benzintanken. Jo stoerre stormen er og jo mere sne der falder, jo bedre news er det saelvfoelgeligt, og der skal saelges aviser i denne oekonomisk traengte tid.

Billede ud over vores vej 6:30 Loerdag morgen.














Hos os er det ikke saerligt slemt for at sige det rent ud. Igaar fredag startede sneen klokken 7 om morgenen, netop som jeg koerte paa arbejde. Klokken 12 middag var der 5-10 centimeter sne paa vejene og det var tid til at koere hjem, hvilket ikke var noget problem selvom vejene var glatte som saebe. Volvoen traenger godt nok til nye daek, men med fuld benzintank og All Wheel Drive var der nok at staa fast med.














Hjemme var Benjamin klar til at komme ud og lege, men vi skulle lige blive enige om at tage flyverdragt paa, saa vi kom foerst ud og lege klokken 16 da lyset var paa retur hvilket gjorde det svaert at tage gode billeder.














En snemand skal der naturligvis bygges og sneen var helt perfekt til at forme store runde lemmer, og en sort spand som hat fuldendede vores nyeste familiemedlem, der dog paa dette billede endnu ikke har faaet arme og ansigtstraek.


Samlet er der faldet 40-50 centimeter sne, saa det er en respektabel maengde. Skyerne har haengt paa himlen hele formiddagen, men her til middag er solen begyndt at kigge frem i takt med at vejene og indkoerslerne bliver ryddet saa folk kan komme ud og hamstre flere forsyninger.

Vi har leget i sneen indtil middag, Benjamin har hygget sig med at skovle sne og blive trukket rundt paa en laant kaelk.

Han er meget glad for at hjaelpe til med at skovle sneen vaek fra garagen. Det var dog skoenne spildte kraefter, da der kom en professional rydder og skovlede sneen vaek med en 4x4.

Heldigvis har man en daddy, der gerne vil traekke kaelken frem og tilbage i indkoerslen selvom han bliver lidt for hurtigt traet efter Benjamins mening.

Ingen kommentarer: