09 januar 2010

Best of 09

Det er blevet tid til endnu et tilbageblik og et farvel til 2009. Sidste år på denne tid tog vi afsked med 2008 og satte en ydmyg målsætning for de 12 måneder, der nu er gået:

5 ting der skal ske i 2009:
- Tusindsmil skal opdateres grafisk så vi kommer af med default-looket.
- Vi skal prøve at svømme i Rhinen.
- ½Ironman
- Anja skal lappe hendes egen cykel
- Morten skal tale mere tysk.

Det starter ikke godt ud - trofaste læsere vil vide at vores blog tager sig ud præcis som da vi startede. Vi gør en indsats for at gøre billeder så interessante og dynamiske som muligt, men der er ikke meget gyldent snit over resten af den grafiske brugerflade.
Svømme i Rhinen - check! Inklusiv en gang efterfølgende influenza!
70.3 IM blev et projekt, der strak sig over hele året og triathlon fylder stadig i vores hverdag, så det må tilskrives som en succes.
Anja har ikke lappet hendes egen cykel, men forud for triathlon debut'en lærte hun dog at skifte slange i tilfælde af punktering.
Jeg har dog talt mere tysk i 2009, selvom jeg er langt fra Anjas sproglige niveau.

Så hvad har vi egentligt foretaget os i 2009? Well, her er et billedligt tilbageblik:

70.3 IM i Elche, Spanien

Olympisk triathlon i Schweiz og Tyskland.

24 timer mtb i Rold Skov.

Bryllup I Finland og senere Danmark.

Efterår i NYC.

Vandring i Heidiland.


Det er svært at vælge oplevelser fra året ud, men her er et par af de, der har bidt sig fast:
- 70.3 triathlon træning på 100 dage og en super tur til Spanien.
- Anjas jobskifte.
- Giant24 mountainbikeløb som mix-hold.
- Sommerferie i Finland - efterårsferie i USA
- At blive 30 - igen!

Når man ser tilbage bliver det klart hvor meget vores "aktive" interesser fylder billedet ud. Triathlons, mtb-løb, L'etape de Tour, vandring og skiferie - vores aktivitetsniveau har været højere end i 2008 og med Anjas nye titel som BodyCombat instruktør og ambitioner om flere triathlons bliver 2010 sikkert også med sportsligt tilsnit. Desværre er vi startet 2010 med Anja liggende vandret ude af stand til at røre sig grundet det styrt hun foretog sig på snowboard, og hendes tilstand er lang tid om at forbedre sig. Vi krydser fingre for hun snart er kamplar igen.

Vi er kommet godt igennem de to første svære år, der ofte indtræder, når man flytter udenlands. Hverdagen er stadig spændende og vi har mange oplevelser til gode, men i 2009 har vi tydeligt mærket vi har en dagligdag i et fremmed land og et tilhørsforhold til vores nuværende bopæl. Vi genkender årets gang, aktiviteterne i byen ligesom vores vennekreds er blevet udviddet i 2009. Vi tænker dog allerede nu at på samme tid næste år er der en god chance for vores situation har ændret sig i en ny spændende retning. Præcis hvordan det kommer til at udarte sig må du klikke ind på bloggen i løbet af året for at finde ud af, vi glæder os meget til de kommende 12 måneder.

Godt Nytår!

Ingen kommentarer: