22 september 2009

Noget nyt, noget blåt, noget gammelt og noget lånt.

Efter vores rendevouz i USA fløj vi torsdag aften og nat til Europa hvor vi efter nogen ventetid i Zurich satte os ind i en blåvinget SAS maskine og fløj først til København, derefter 9000 Aalborg.

Udsigt til Øresundsbroen

Årsagen var brullyp i familien, nærmere betegnet Anjas del, hvor fætter Kasper og forlovede (nu kone) Gitte skulle indfri løfter i Brovst kirke.

Vi havde medbragt brullyps-outfittet til USA nederst i kufferten og da vi landede i Danmark var det også det eneste rene tøj vi havde tilbage. Heldigvis har Anjas mor en fremragende vaskemaskine, så det tog ikke lang tid at få os anstændigt dresset op til fest.

Brylluppet gik godt, der blev sagt JA og kysset på de rigtige tidspunkter, og festen varede til vi var godt trætte og møre i kroppen. en smule jetlag var der at spore, men vi holdt ud til musikken stoppede og brudeparet fortræk.

En stor fejl ved vores ophold i USA var at vi slet ikke fik cyklet, så da chancen bød sig dagen derpå lånte vi cykler og kom ud på de Nordjyske landeveje. Det var ikke race-tempo, men vi fik alligevel pedalstål under fødderne og Morten fik genoplivet afgangsprojektet på de små veje udenfor Brovst.

Den lille ufoldelige foldecykel kører faktisk ret godt når han selv skal sige det, primært fordi den er fremstillet i superlet aluminium og svejst og bygget hos Wolturnus ved Nibe.

Igår mandag fløj vi retur til Basel og er nu i vores lejlighed efter godt 2 hele uger på farten. Rart at være hjemme selvom sommeren shar set sit snit til at have forlade etablisementet mens vi har været ude. Bladene er stadig grønne på træerne, men det varer vist ikke længe før det er forbi...

Ingen kommentarer: