30 september 2009

Last chance.

September er snart forbi og selvom vi har været meget på farten og oplevet mere en på en gennemsnitsmåned er tiden alligevel gået hurtigt. Ud forsvinder sommeren og ind kommer efteråret når kalenderen imorgen viser Oktober.
Noget andet der er på vej ud er vores underbo Julia, der flytter fra vores lille hus. Julia kommer fra Østrig og flyttede ind kun en måned før os. Hun arbejder på en restaurant downtown Basel og er generelt både flink og generøs når det kommer til at dele vasketider.

Hvis man har objekter man gerne vil skilles fra er det let i Basel, man stiller blot sine efterladenskaber til skue på gaden og næste morgen er man fri for ejendele. I Julias tilfælde gik det særligt stærkt, hendes gamle klædeskab og barstole stod folk nærmest i kø for at tage med hjem.

Storskraldsindsamlingen imorges tog sig af de efterladte rester så da vi kom hjem i eftermiddags var der intet spor af Julia hverken i lejligheden eller gaden udenfor. Så må vi se hvornår vi får nye underboer.

Vi tog en time i fitness efter arbejde, så da vi cyklede hjem halv otte kunne vi lige nå at nyde solen gå ned bag byens skyline. Tak for måned 09, velkommen til 10.

Ingen kommentarer: