12 februar 2008

Nedbrud














Vores blog lider lidt under manglende opmaerksomhed. Ikke fordi vi ikke foretager os noget, vores kamera bugner med billeder fra forskellige events de sidste par dage, men vores netvaerk er gaaet ned. Det er dog en sandhed med modifikationer, for det er faktisk ikke vores netvaerk, men derimod naboens, genboens eller nogen i naerheden's..?
Sagen er den at vi de foerste 6 maaneder hernede har lukreret paa et aabent traadloest netvaerk. Snyd og bedrag kan man sige, men nar det nu engang stod til fri afbenyttelse, saa hoppede vores computere naermest automatisk paa.
Nu er netvaerket saa forsvundet, taget af eller lukket ned, vi ved det ikke. Vi har bestilt vores eget, men det kommer foerst onsdag i denne uge.
De sidste 3-4 dage er gaaet med at holde weekend, motionere og saa opleve en traditionsrig fest i byen. Vi cyklede baade loerdag og soendag, da det var dejligt vejr. En kort tur loerdag efter shopping og en laengere tur soendag blev det til.
















Vi ville vaere nogenlunde friske til soendag aften, hvor Fasnacht, det Schweiziske svar paa Fastelavn begyndte. 40 dage foer paaske gaar byerne i Schweiz, Sydtyskland og dele af Frankrig amok i fest og farver. Alle butikker lukker i tre dage og folk render rundt i gaderne i farverige men samtidigt uhyggelige kostumer og spiller musik. Det er en blanding af folkefest, heksen fra Brd. Grimms eventyr og karmeval. Hver morgen man cykler til arbejde ser man folk slentrende hjem i seng efter en nat med optog og musik. Soendag aften var vi til Chienbäse I Liestal, lige uden for Basel. Chienbäse er et optog, hvor store maengder braendende birketrae baeres gennem byen for at rense ud foer de store optog natten til mandag og resten af ugen.
Vi har taget masser af billeder af optog og udklaedte folk, men billederne er stadig i kameraet, saa vi haaber paa at kunne uploade snarest mugigt og forklare praecis hvordan det hele foregaar. Indtil da maa i noejes med et billede fra nettet.

Ingen kommentarer: