22 august 2007

Næsten på plads

Efter 1255 km og den fornemme modtagelse i Basel, et par hektiske indflytningsdage – og vores dejlige lejlighed er stort set på plads. Dog er vi rendt på massivt mangel på skabsplads, både til vores tøj og sko, til noget som brødristeren i køkkenet og ikke mindst håndklæder og lignende på badeværelset. Problemet er dog ikke større end, at vi fikser det lørdag i samarbejde med IKEA, der kun ligger 8 km væk. Indtil da er det godt vi har et ekstra rum.

I dag onsdag tog Morten af sted til job 08.30, kun 15 min for sent ☺, eller hvad man siger, når der er flekstid på jobbet.
Solen har stået højt på himlen, Anja fik instrukser samt et fint bykort over Basel - tid til udforskning. Anja op på cyklen og afsted det gik – sammen med de tusinde andre cyklister, biler og sporvogne.
Trods Mortens oplysninger om, at man som cyklist i Basel blot rækker armen ud og drejer af, er det lidt af en oplevelse at befinde sig midt i det. Som nordjyde tager man det roligt og venter på fri bane... Det andet må komme senere.

Det dejlige vejr trak masser af mennesker til midtbyens gader, hvor der i dag var et optog af veteranbiler. Chauffører og passagerer var klædt i det stiveste puds og som billedet viser var jeg ikke den eneste, der havde kameraet fremme. Rart at man ikke var ene om at lege turist.


Efter aftensmaden, der for første gang stod på hjemmelavet pizza, hoppede vi begge på cyklerne og kørte en tur rundt i byen. Vi skulle lokalisere et par fitnesscentre, da vi ville finde stederne med de hold vi kender fra Danmark og til de rigtige priser. Fitness-medlemsskab er noget dyrere end i Danmark, og ofte også meget wellness-orienteret. Stederne vi så på i dag havde både pools, sauna, massage og restauranter.
Vejret til aften var dejligt mildt og udsigten over Rhinen er smuk i aftenbelysningen.

Vi håber alle i Danmark har det godt og nyder de sidste sensommerdage.

Ingen kommentarer: