19 august 2007

48 timers flytning

Klokken 18.00 fredag aften kørte Morten fra Basel i en lejet varevogn med kurs mod 9000 Aalborg. Efter 14 dage på job, alene i ny lejlighed og med kun hans Mac og en madras var det nu tid til både at få Anja og møblementet bragt til Basel. Lørdag morgen klokken 10 formiddag nåede Morten Aalborg, og på 4 timer fik vi pakket varevognen.

Derefter var det bare at vende snuden mod syd, holde bilen kørende 12 timer og så nå Basel klokken 02.30. Da vi havde vores senge i bilen måtte vi pakke det meste ud, så det endte med vi var i seng klokken 05. På det tidspunkt var vi godt trætte, måske især Morten efter 24 timer i en kassevogn.
I dag søndag har vi været oppe klokken ni, og har pakket hele cirkusset ud. Derudover skulle vi også ind på Mortens arbejde og hente de ting vi havde opmagasineret derinde. Nu godt 48 timer siden hele turen startede er vi endeligt på et punkt hvor der er møbler i lejligheden, gulvet dækket af flyttekasser og kælderrummet belejret.

Folkene på gaden var så flinke at fejre vores ankomst. På et hus overfor havde de sat balloner på facaden og et stor skilt i ruderne. ”GARTENFEST” er schweizisk for noget i retning af ”velkommen i gaden” (garten – gaden) ... Dejligt med den slags naboer ☺.

Ingen kommentarer: