31 maj 2019

Maj fritid ...

Maj maaned har budt paa en masse skoent vejr og gode fritidsaktiviteter. Der har vaeret langt mellem regnbygerne selvom man herovre taler om "April showers" raekkende ind i efterfoelgende maaned.
Haven har faaet en ordentlig overhaling af Anja, der blandt andet har koert kompost ud til alle blomster og buske med god hjaelp fra Benjamin.













I starten af Maj var det stadig koeligt med enkelte naetter helt ned til 4-5 grader, og foraaret har varet 3-4 uger, saa det har kunnet foeles hvordan verden langsomt er vaagnet op fra vinterhi. Men bortset fra et par dage med graavejr og regnbyger har Maj maaned vaeret rigtig behagelig og varm.













Grundet det gode vejr har vi kunnet vaere ude meget af tiden, med smaa afbraek, hvor vi har cyklet BMX, besoegt akvariet i Cincinnati og bygget Lego. Ganske som vi plejer...













Vi har faaet en rigtig BMX cykel til Benjamin, og begge boern er blevet begejstrede for den indendoers BMX bane, vi efterhaanden har besoegt nogle gange. At koere paa de store forhindringer er naesten ligesaa nervepirrende som at gaa over haj-tanken paa akvariet:













Benjamin er blevet meget optaget af Pokemon, saa det er faktisk Helena, der har bygget mest Lego i Maj, idet hun fik byggesaet i foedselsdagsgave. Mere af det til hende, saa hun kan bytte med lidt tid fra dukkerne.













Vi har ogsaa faaet en stor trampolin i haven. Smaa 25 kvadratmeter spaender den ud og giver masser af plads til hoejdespring og saltomotaler. Det tog en hel eftermiddag at faa den skilt ad, transporteret og samlet igen, men den har heller ikke staaet stille siden.













Den Dag i Maj er en lokal Oakwood festdag afholdt hvert aar tredje loerdag i maaneden. Dagen markerer den sidste skoleuge for boernene og graduation for teenagere i gymnasiet. Om loerdagen afholdes motionsloeb, morgenmad paa gymnasiet (Oakwood high school), optog gennem byen og en dag med boder og aktiviteter.













Til "That Day in May" moeder man naturligvis op i officielle Oakwood spirit wear eller i toej i Oakwoods farver guld/gul og marineblaa.













Med de smil paa ansigterne er det paa gensyn til Maj og velkommen til Juni og den officielle sommer i Ohio.

Ingen kommentarer: