22 juli 2019

En maaned i Danmark part I

Hvert aar har vi den store fornoejelse af en ferie i Danmark med familie-besoeg og nogle af de oplevelser, vi ville have hvis ikke vi boede 6800 kilometer vaek.
Da vi ikke var i Danmark hen over julen i 2018 ville vi tilbringe saa meget tid som muligt i sommeren 2019 saa vi havde taget sammenlagt 30 dage ud af kalenderen startende 2. juni.













Vi startede med at skulle flyve fra Dayton til NYC og videre fra Newark. Da vi havde en meget lang forbindelse tog vi en dag i NYC med byvandring, Staten Island Ferry og pizza paa Lower West Side.













Sommerferie i Danmark er altid lidt et sats rent vejr-ligt, men paa forunderlig vis har vi altid vaeret rigtige heldige paa vores ferier. Mest af alt fordi vi somregel rejser i Juli og August, i aar skulle det dog vise sig at juni faktisk viste sig fra en meget sommerlig side.













Vi afholder os med fuldt overlaeg fra at opdatere social medier under vores ferie, da det er en oplagt invitation for ubudne gaester i huset. Af samme grund viser vi aldrig billeder af vores hus eller addresse da det kun goer det lettere at laegge to og to sammen.













Det goer desvaerre at det tager meget lang tid for os at dokumentere vores oplevelser. Som troest er det rart at sidde og se tilbage paa en dejlig sommerferie her godt en maaned efter:













Mens vores hus blev paset af naboerne var vi aktive med familien baade i Koebenhavn, Holbaek og Nordjylland.


Ingen kommentarer: