20 januar 2017

Jul 15 vs. 16

Foelgetonen fortsaetter med en stribe billeder fra vores jul i Danmark anno 2015 og16.















2015 i Nordjylland, 16 paa Sjaelland.















Tempoet bliver sat ned og der kommer fokus paa tiden med bedsteforældrene, mens forældrene tager tid til at motionere, gaa i byen og være lidt væk generelt.















Forloebet er det samme hvert aar, blot med ændret fortegn: Juledagene hos familien i den ene ende af landet og dagene optil nytaar i den anden. Det er altid hyggeligt og rart at se familien, og vi faar aldrig naaet alt det, vi gerne vil.















Vi er gode kunder hos Mols-forbindelsen og heldige at vores familier vil hente os i baade Aarhus og Odden.















Man er meget afhaengig af vejret, naar man er paa besoeg baade naar man skal lege udenfor og fordi dagene er saa korte. Da vi boede i USA var det altid en af de oplevelser vi havde af Danmark - hvor korte og raa vinterdagene kan vaere, naar det er koldt og blaesende.

Benjamin december 2015















Danske boern er som bekendt nogle smaa vikinger og der er ogsaa lidt nordligt blod i vores boerns aarer, saa det er godt bedsteforældrene har varmt toej hængene til lejligheden.

Helena december 2015















Helenas jakke sidder lidt hoejere i 2016, og der er mere attitude og selvfoelgelig en kjole indenunder:















Man kan godt se paa billederne hvordan boernene har aendret sig en smule paa de 12 maaneder, der er gaaet. Naar foerst de er i deres flyverdragter og huer ser de stadig smaa og nuttede ud:

Gaatur i Tranum skov med Alberte















Hoensehals-skoven 2016















Der er ikke noget sne at bygge Olaf af, men derfor kan man godt lege man er dronning Elsa i de sjællandske skove:















Den store fordel ved at rejse til Danmark i julen er gensyn med alle dele af familien. Det er ikke saa tid vi faar set hinanden og det er en skam, men ogsaa noget vores flytning til Europa vil give mere plads for.















Vi vil ogsaa gerne at vores boern faar et forhod til deres kusine Mollie og det gaar rigtigt godt. De skriver og ringer til hinanden baade foer og efter jul, og vi haaber at se Mollie igen senest til sommer.















Gaverne er hoejdepunktet for boernene som i alle andre familier, og forældrene er altid udfordret paa at skulle pakke det hele ned igen, naar ferien er forbi og vi vender snuden hjemad. Der er altid mere der skal i kufferterne, end man lige regnede med.

Benjamin ville ikke have skjorte paa juleaften i aar.














Saa stædig var han ikke tilbage i 2015















I Nordjylland er der ogsaa godt legetoej og masser af oplevelser. Det er rart med en stor familie at besoege, naar vi nu ikke kommer forbi saa ofte.















Vi skal vist lige huske at have en cykelhjelm med til sommer. Og igang med at finde et saet hjul til søster.

Ingen kommentarer: