11 oktober 2015

Helena med haar og ellers alt som det plejer ...

Jeg sad lige og kiggede paa indlæg fra sidste aars september/oktober og det er gået op for mig at de sidste 4-5 ugers aktiviteter siden vi er kommet hjem er præcis som sidste aar: Oktoberfest, stranden trods oktober maaned, ponyridning og efteraarsfarver. Den eneste forskel fra 2014 er at Helena nu har faaet en fint gyldent haar ned til kinderne. Og saa er Benjamin selvfoelgeligt blevet stoerre.















For præcis et aar siden var vi ved Silverman's Farm og finde græskar. Du kan se billederne HER.















Sidste aar var der ingen æbler at plukke i oktober fordi sommeren var ekstraordinær varm. Denne gang kunne man mere end bare koere med traktoren op paa bakken, man kunne fylde en pose med æbler fra fire forskellige sorter. 















Selvom Benjamin ikke spiser æbler ville han gerne hoeste dem, saa drengene drog jog og samlede mens mor og Helena kiggede paa dyr i den tilstodende dyrepark.















Det er vist ikke sket foer iaar at et blogindlæg er lagt ud paa samme dag som begivenheden, saa det er hermed ny aarsbedste. Billederne er heldigvis rigtigt gode fra idag og det foeles rart at faa lidt indhold paa bloggen igen.















Det er utroligt hvor meget Helena er vokset og lige saa svaert at forstaa hun kun er to-og-et-halvt aar gammel. Hun er blevet meget 'hoejlydt' eller vokal er vel det rigtige ord. Der er store op og nedture over smaating, og samtidigt er hun stadig meget fysisk. Hun kan næsten tumle Benjamin og man faar altid et fast og ummidelbart knus, naar man kommer hjem til hende. Hun er meget mors pige for tiden, det er ikke ret meget daddy kan bruges til hvis mor er i nærheden.

Ingen kommentarer: