23 oktober 2015

Early Riders

Jeg sad og saa paa billeder af boernenes cykler idag, da Benjamin er ved at vaere vokset fra sin, og derfor har brug for en ny, stoerre hjuldiameter.















Een af fordelene ved at arbejde i sportsbranchen er at alle andre tjener lige saa lidt som een selv, saa gratis produkter og samples er en af de maader, vi holder hinanden i haanden paa.

Vi fik Benjamins gamle cykel, der nu er Helenas, direkte fra Early Rider som en af disse gratis goder. Jeg kan ikke lige huske hvordan jeg fik dem overtalt til at sende den, men det er vist ogsaa vand under broen. Den har været i god brug og er det stadig siden Helena lærte at koere paa den i Maj maaned i aar.

Benjamin er glad for at "cykle" paa sin lille blaa Schwinn, men sadlen kan ikke komme laengere op nu, saa der skal en stoerre stoerrelse til.

For et par uger siden var de begge til "Kids MTB"-dag i Cranburry Park, hvor man ud over at faa et flot nummer paa cyklen kunne koere rundt paa graesset, stier og koere slalum mellem forhindringer. 

Det noed de begge to og der var ingen voldsomme styrt selvom vi baade kom ud i selve skoven paa rigtige MTB spor med sten og roedder.

Planen er at koebe endnu en scooter cykel til Benjamin med 14 tommer hjul, for selvom ha sagtens kan koere med pedaler er den uden stadig hans foretrukne og det goer det lettere for dem begge at lege sammen.

Ingen kommentarer: