10 maj 2015

Spring, spring, spring ...

Efter en lang og kold vinter er foraaret endeligt kommet til Connecticut. Faktisk i saadan en hast at det naermest er overstaaet allerede. I de sidste dage af April vendte vejret fra 12-15 graders lunken med blaest og nattekulde til 15-20 graders varme og temperaturer over 10 grader om natten.

19. April 2015 - ingen blade paa traerne.















Vi holdt foedselsdagsfest for Helenas d. 18 April, seks dage foer tid, men den loerdag var den foerste foraardsdag i 2015 med sol, 20 grader og en svag til let vind, ihvertfald om formiddagen. Billedet herover er fra dagen efter, 19 April hvor det igen var blevet koldt og blaesende efter New England standard.

25. April 2015 - Alt spirer i sol og varme















Ugen efter havde stigende temperaturer sat gang i naturen og groenne skud var begyndt at kigge frem overalt, baade paa traer og buske. Omkring vores hus havde Anja vaeret igang med at luge ukrudt og blomster var saa smaat ved at komme frem overalt.

2. Maj 2015 - Foraaret er for alvor kommet til CT















Sidste uge naaede vi saa aarets foerste komplette uge med varme og sol, foraaret er rigtigt kommet igang og det foeles allerede som om vi er paa vej ind i sommer. Vi sluttede ugen med den foerste dag med shorts og korte aermer og traerne er nu for alvor begyndt at vaere groenne overalt.

Foraaret er synes vi den smukkeste aarstid her i Connecticut og iaar har vi rigtigt maerket overgangen fra kulde til varme. Det er 3-4 helt unikke uger hvor alt omkring os vaagner, baade i naturen og i byen: Folk kommer ud i gaderne og loeber og gaar ture, det er ikke kun de hard core 'naturister' som os selv, der trodser vind og vejr og vi har vaeret nede ved Mr. Frosties og faaet aarets foerste is med ungerne.
Paa stranden er der blevet aabnet for cafeen og toiletterne, golfklubben har aabnet greenen og motorcyklisterne er ude og lufte de larmende to-hjulede.

Sommer bliver det lige om et oejeblik, saa vi nyder disse sidste 'behagelige' dage inden den staar paa aircondition og varme naetter, der nu heller ikke er saa daarligt endda efter historiens koldeste vinter.

Ingen kommentarer: