28 maj 2015

Nyt YMCA

Som du maaske husker bruger vi en del tid i Wilton YMCA. Det startede med at Morten underviste en fast time hver onsdag eftermiddag det foerste aar vi boede her, Saa tog han en pause (der teknisk set stadig varer) og i mellemtiden brugte vi fasciliteterne gratis. Saa afholdt han triathlon seminar og tjente til endnu et aar som forbruger af stedet og nu har Anja saa arbejdet i et aars tid som instruktoer hver tirsdag og torsdag morgen.















Om sommeren tager vi boernene med op og svoemmer, om vinteren er det mest Morten, der benytter pool og loebebaand.















Nu er vores mere lokale Westport YMCA blevet fornyet, ja faktisk komplet nyt idet lokalerne er flyttet uden for centrum og et helt nyt center er skudt op knap otte kilometer fra vores hus. Fasciliteterne er virkelig gode, helt paa hoejde med hvad vi kender fra Europa.















Som ansat i et andet YMCA har vi fordelen af at kunne besoege Westport Y uden at vaere medlemmer, saa det har vi gjort flittigt i det foerste kvartal. Naar vinteren er strid udenfor er det rart at kunne traekke ind i subtropiske grader. Dertil kommer at Morten og Benjamin har vaeret afsted for at laere at svoemme naesten hver weekend siden Thanksgiving saa nu er Benjamin i stand til at holde sig oven vande og svoemme en hel banelaengde uden assistance.















Til Juni skal Benjamin saa i camp i Westport hvor der er 'rigtig' svoemmeundervisning, saa naar vi kommer til Danmark til August saa er det med en helt vandsikker og flydende fireaarig. Faderen er meget stolt af de fremskridt Benjamin har gjort fra de startede med korkbaelte uge 1 og derfra tage en klods af hver uge til der intet baelte var tilbage.

Ingen kommentarer: