18 december 2012

Ego trip ...

Medens Anja og Benjamin hygger sig hos to saet bedsteforaeldre nyder jeg "singlelivet" i Norwalk. Den sang har du sikkert hoert foer, det er ikke foerste gang jeg er alene hjemme. Der er lidt andre boller paa suppen denne gang, for jeg har taget tidlig og lang juleferie, saa der er mange ender, der skal slaas knude paa inden jeg rejser onsdag.

En lille dreng og hans mor bag limoens rude paa vej til DK.


Arbejde har taget meget af min opmaerksomhed - saa savner man ikke familien saa meget. Lange dage paa kontoret er en god maade at faa dagene til at gaa hurtigt paa. Resten af tiden er forsvundet med foelgende:

Monday Night Football
Loebeture
Thursday Night Football
Julegaveshopping
Lang cykeltur loerdag formiddag:

70 km paa en kold og klar loerdag i december.


Hobitten i en tom biograf fredag aften for at faa mental pause fra tragedien i Newtown.
Bodypump og svoemning i Wilton Y.
Football soendag eftermiddag.

Juan paa sidste raekke i en tom, tom biograf.


Jeg har naaet mange af de ting, man ikke har saa meget baandbredde til i dagligdagen. Efter en uge var jeg godt nok klar til at se min familie igen, saa jeg glaeder mig til imorgen hvor flyet letter 6:30 lokal tid.
Vi ses lige om lidt...

Ingen kommentarer: