27 maj 2012

Benjamin 15 months

Der er højt til loftet hjemme hos os, når man kun er to fod lang og en smule. Det hjælper at opføre sig eksemplarisk om dagen og sove om natten - så er ens forældre glade og tilfredse med deres baby boy, der er blevet en rigtig lille dreng.
Rigtige drenge lader sig ikke gå på af en smule regn, slet ikke når ens mor har købt en cool army regnfrakke til at have på mens himlen tisser.
Egen stol har man også med navn på og billeder af biler. Biler, der i øvrigt er det store interesse-emne, både affaldstrucken, brandbilerne og de små farvede nogen, der kører forbi på vejen udenfor vinduet.
Posing...
Mos og vælling er forlængst pasé, ligesom det at spise med hænderne er noget babyer gør. Pølser er livretten, mmen kan man få lov at sidde og stikke i en rød pebber eller kartofler, så ryger de også ind imellem de 12 tænder, der har plads i kabinen.
Onkel Simon er flink at passe mens mor og far nyder en dag i spa'en med massage og hudpleje. Først skal mor lige illustrere hvordan man løfter babyben med den ene hånd og tørrer med den anden.
Efter kyndig instruktion er Onkel og Nephew klar til en eftermiddag i Central Park mens the folks tager saunatur og kolde dukkerter med agurker på øjnene.
Tillykke med de 15 måneder Benjamin, du er en ualmindelig sød og nem lille dreng.

Ingen kommentarer: