13 maj 2012

2 uger med de gamle ...

Man kan foranlediges til at tro vi har glemt koderne til bloggen eller været uden strøm i flere uger, for der har ekseptionelt stille på bloggen i hele to uger. Sagen er den, at vi har haft meget at se til, besøg fra Danmark og ingen motivation til at oprette indlæg og skære billeder til. De gamle er ikke som man måske skulle tro Anja og jeg, men bedsteforældrene fra Sjælland. Længe ventet og længe undervejs fra Kastrup til La Guardia frem mod 14 dage spredt over Norwalk og Manhattan.De næste par dage følger billedlige beretninger fra de sidste to uger, postet med spredhagl og ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge. Vi håber dog det alligevel bliver underholdende.Vores søn nød opmærksomheden fra farmor og farfar i fulde drag. Der blev leget non-stop og udfordret vante rammer og "det plejer vi..."-situationer. Det er altid godt med lidt ny inspiration udefra, selvom Benjamin på det nedenstående billede ser ud som om farmor har været lige vel optimistisk med hans rutsje-evner.

Altså Farmor, nu må du lige... 

Så er det godt man kan forhandle og tale sig vej til et kompromis, det ser Benjamin ud til at nyde på den lidt mindre baby-slidske.

Hjemme hos far og mor er der ingen vej udenom de praktiske gøremål, der jo ikke forsvinder selvom der er besøg af familien. Fars Volvo skal vaskes og garagen fejes, så det er godt Benjamin står tidligt op så han kan nå at få klaret pligterne før morgenmaden skal på bordet.
Vi er sikre på han vil takke os for at lære ham værdien af et veludført stykke praktisk arbejde. Han er ved at have fejet sig en god lille bunke til ude bag garagen. Good job Benjamin!


Ingen kommentarer: