30 juni 2008

Stille-leg

Det er smaat med interessante bidrag paa bloggen for tiden. Naar arbejdspladsen kraever ressourcer og vi ogsaa proever at prioritere hinanden saa er det bloggen, der kommer til at lide under den begraensede tid.
Sidste uge var Morten i Holland for at forberede produkt-samples. I weekenden var vi ude i solen, der for alvor har faaet fat i paa de Schweiziske bredde-grader. Morten forberedte praesentationer til det forestaaende salgsmoede i Italien og Anja noed i mellemtiden solen paa taget af Mortens kontor, paa vores terasse og soendag var vi begge i parken. Vi fik tid til en smule traening ogsaa men vores cykler stod til en afveksling stille.














Idag mandag er Morten rejst til Lago de Garda for at praesentere nye produkter for den samlede Europaeiske salgsstyrke. Det er en kraevende omgang, for dels skal der holdes en praesentation i fornuftigt niveau, dels skal vi have alle cykler klar til "live" visning. Hver eftermiddag er der saa ride-test, imorgen med guest star fra Liquigas-holdet. Vi har allerede lagt taktikken for at saette profferne op ad "Ponale", der vist skulle vaere en god stigning hernede. Mon ikke vi bliver sat alvorligt til vaegs.

En ny dag truer, saa dette bliver alt for nu. Vi haaber vi har lidt flere billeder at vise imorgen!

Ingen kommentarer: