03 september 2007

Walk-in closet

Hjemvendt fra messe er vi nu begge tilbage i lejligheden i Basel. Igår søndag brugte vi i parken, da vejret var perfekt til at få lidt sol og slappe lidt af. Idag har vi så været henholdsvist på arbejde og på udkig efter ditto. Anja samler flere og flere kontakter som dagene går og på messen viste der sig også muligheder, så mon ikke vi snart har nyt på den front. Det håber vi!

I lejligheden står det også fint til, vores tredje rum fungerer lige nu som Walk-in closet - enhver piges drøm. Desværre har vi ingen bøjleplads eller hylder, så vores tøj er stadigt i kasser og kurve. Vi må snart se at få fundet et klædeskab. Hvis nogen derhjemme har et til salg, er vi interesserede. Det skal bare være hvidt, med skydelåger og gerne STORT!

Sidst i dette lidt korte mandags-aften-indlæg skal der lige vises Mortens seneste tilføjelse til hans ønskeseddel: En fuldaffjedret mountainbike på 8,25 kilo, uden at der er sparet på sikkerheden eller holdbarheden. Prisen er ligegyldig, for de 25 styks der er blevet produceret, er allerede solgt :-(

Ingen kommentarer: