09 september 2007

Besøg fra Danmark

Torsdag aften ved 21-tiden ankom Anja’s forældre, lidt trætte efter nogle timer i bil og desværre også lidt ”Stau” (kø) undervejs på motorvejen.

Fredag startede med hyggelig morgenmad, Morten af sted til job, og ellers stod programmet på opsætning af lamper i hele lejligheden, et job som passer Anja’s gør-det-selv far rigtig godt. Det blev også til en lille tur ned i byen for at handle, en kop kaffe på altanen og en dejlig gåtur ind til byen om aftenen på en Libanesisk restaurant.

Lørdag tog vi en frisk laaang gåtur, oplevede lidt af Basel, gik langs Rhinen ned til kraftværket, hvor vandspejlets niveauforskel på 6-8 meter driver en række store turbiner og skaber 600 GWh elektricitet på årsbasis. Vi har siddet og regnet lidt på det, men det er sent søndag aften, så præcis hvor mange danske husstande det svarer til kommer senere.

Efter den lange gåtur og frokost ved Rhinen stod lejligheden for tur. Vi har fået hængt lamper op, der er kommet billeder på væggene, knagerækken er sat op og der er tilmed bestilt klædeskab. Dejligt med hjælp udefra og nu er vores lejlighed for alvor ved at være beboelig.
Lørdag aften sluttede med pizza i stuen og en kop kaffe på altanen.Tusind tak for besøget, det var en fornøjelse. Alle andre er velkomne til at gøre Anjas forældre kunsten efter. Vi har gæsteseng i et nu oplyst værelse klar.

God uge til alle!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

600 GWh svarer ca. til 150.000 husstandes forbrug på et år. Så behøver i ikke tænke mere på den ;-)

Anonym sagde ...

Hvor ser jeres stue hyggelig og fin ud, håber at jeg får den at se "live" en dag.

Mvh Peter Nikolajsen