30 september 2020

Sidste dag i shorts ...

Saa er vi desvaerre kommet til det tidspunkt paa aaret, hvor benklaederne skal forlaenges og stroemperne ifoeres, naar man skal ud af huset. Sommeren er nu desvaerre endegyldigt forbi idet vi har haft vores sidste dag med +25 graders varme.









Gennem de seneste par uger er dagene blevet maerkbart kortere og temperaturen om morgenen drastisk lavere til det punkt hvor man idag ikke har lyst til at bevaege sig udenfor uden lange bukser. I dagtimerne er varmen stadig maerkbar, men saa snart solen mister sin styrke ud paa aftenen er det tydeligt at efteraaret er ved at tage over.









Efter maaneder uden materiale paa bloggen er det maaske lidt svaert at forholde sig til, saa her er nogle faa billeder fra nogle af de aktiviteter sommeren's "hjemmeferie" har budt paa. 









Vi har en helt specifik historie om tur til Idaho is slutningen af Juli vi mangler at berette om, saa den kommer "snarligt", og det er naturligvis en sommer, der som alle andre steder har staaet i pandemiens tegn.

Heldigvis har vi et hus og en have, der altid traenger til en kaerlig haand. Dem har Anja to af, saa hun har knoklet med begge det meste af sommeren. Vi har faaet en hyggelig lille krog i et hjoerne af haven:









Hvilket ikke var helt uden blod, sved og lange arme:









De fleste aktiviteter har vaeret lukket ned hen over sommeren med undtagelse af BMX siden juni. Vi har koert en hel del loeb og der er kommet en hel del nyt soelvtoej hjem i huset.









Tennis er det ogsaa blevet til:









Mellem flere pokaler...









Og selvfoelgelig saa mange ture til swimming poolen vi har kunnet ....









Naar vi ikke har vaeret ude og hente praemier:









BMX-sommeren maa faa sin egen rubrik, for det er blevet til mange loeb og rigtigt mange gode resultater. I weekenden skal vi ud og koere regions-mesterskab med koerere fra hele den nord-oestlige del af USA. Men bortset fra cyklingen og alle de andre udendoers-aktiveteter har det vaeret en ganske rolig og stille sommer.









Skoletid foregaar med maske paa og kun tre intensive timer om dagen. Klasserne er opdelt i to afsnit, eet om morgenen og det andet om eftermiddagen. Det giver faerre elever i klasserne og meget strenge regler for adgang til skolen og interaktion mellem eleverne. Der er ingen lange pauser eller frikvarterer og vi supplerer undervisningen herhjemme med ekstramateriale og lektier hver formiddag.









Det er ikke altid det er let at faa isaer Benjamin til at lave lektier eller ekstraopgaver om formiddagen, slet ikke naar solen skinner og der er spaendende ting i haven at studere:









Saa det er godt der er faerre BMX loeb i efteraaret, saa vi har tid til at tage ud i naturen og se paa dyr og planter:









Saa er der i det mindste een god ting ved efteraaret.

Ingen kommentarer: