25 april 2020

Corona Days

Det er sjaeldent vi beretter om et sandt globalt anliggende, men der er vel efterhaanden ikke nogen steder i verden, de ikke kender til den type Corona, der ikke kommer paa flaske.














Situationen er den samme for de fleste mennesker hvorend man opholder sig, dog er vi i
forhold til hvad vi hoerer fra Danmark en smule bedre stillet. Her er hvorfor:

Foraar paa vej i Corona-land















Vi bor i Ohio hvilket er en af de stater, der relativt tidligt tog affaere og indkraenkede muligheden for smitte. I midten af Marts lukkede alle skoler i Ohio sammen med gyms, butikker og andre steder mennesker kunne smitte hinanden. Sidste dag i skoleaaret 2019/2020 blev d. 13. Marts og vi startede hjemmeundervisning mandag d. 16.

Skoleopgaver suppleres med sidste nyt fra Randers Regnskov















I starten var det hele lidt spaendende og samtidigt noget kaotiks. Idag, seks uger efter er det blevet en vane, men stadigt kraevende og udfordrende at have boernene hjemme hver dag og skulle soerge for undervisning.

Helena hilser paa sine klassekammerater hver fredag kl. 10:00















Anja er hjemme fra sit arbejde og tager sig af dagligdagen mens jeg stadig har mulighed for at tage paa arbejde stort set uaendret grundet dets status som essentielt.
Vi kunne sagtens vaere hjemme allesammen, men det er vist bedst for alle paa den her maade.

Lego, lego og mere lego - og Playmobil















I weekenden proever vi at lave nogle af de aktiviteter, vi plejer, men alt organiseret sport er lukket, saa der er ingen fodbold, BMX, ballet eller svoemning. Vi har vaeret ude og staa paa skateboard og loebehjul paa en lokal bane og cyklet rundt i kvarteret for at faa frisk luft.



De sidste to weekender har vi vaeret ude i den lokale MTB-park - altsaa det, der svarer til en skov i Danmark, hvor man maa cykle paa stierne og hvor der ikke er nogen gaaende eller loebende i vejen.



Imens vi er ude er Anja fuldt beskaeftiget derhjemme med haven, der nu er gjort foraarsklar med nye buske og "mulch", en form for goedningsmaettet muldjord i alle bedene.
Vi har ogsaa faaet lavet lidt indenfor husets fire vaegge, eller som her i garagen, hvor BMX cyklerne nu paent haenger og venter paa banerne lukker op igen:














Sidste billede er af en have i Oakwood, hvor der hvert aar blomstrer mere end 50,000 Paaskeliljer - et syn mange tager til for at se og photografere:













Ingen kommentarer: