26 juli 2019

En maaned i Danmark Part II

Part 2 af vores sommerferie i det danske bliver en billed-kavalkade af godt vejr og kvalitetstid.

Koncert i Aalborg Kunstmuseum med Pernille Rosendahl















Selvom vi taler dansk i hjemmet er isaer Helena overvejende engelsk-talende til daglig saa det er en rigtig god oevelse at faa traenet det danske sprog i Danmark over flere uger. Og saa er det selvfoelgelig en fordel at man ogsaa kan englesk, saa man kan forstaa hvad hende Pernille i den smukke kjole synger:















Et andet sted det kan vaere en fordel at kunne to sprog er hvis man helt tilfaeldigt kommer forbi dyrlaegen og kan hjaelpe med at oversaette en hollandsk dames behov for en ormekur til hendes hun, naar personalet ikke taler saa godt engelsk. Som bonus kan man saa hjaelpe dyrlaegen med at lytte til om den firebenede feriegaest har det godt:















Vi var igen i aar rigtigt heldige med sommervejret, der var kun en enkelt dag eller to med en smule regn, saa for det meste kunne vi vaere ude i temperaturer, der tillod shorts og korte aermer.















Hvis man samtidigt ogsaa er fysisk aktiv kan man sagtens faa sved paa panden.















Benjamin fangede sin foerste "rigtige" fisk i Holbaek fjord. Grundet vores tidlige ferie var der masser af hornfisk i fjorden lige udenfor farmor og farfars hus, saa der blev fisket naesten hver dag fra oldefars gamle jolle.















Naar der ikke blev fisket eller leget i haven var der tid til at fordybe sig i et mere stilfaerdig model-baads-projekt, som han har set frem til i lang tid.















I Nordjylland staar der cykler i skuret, og der bliver koert mange kilometer paa saadan en sommerferie baade rundt i byen og ude i skoven:














1 kommentar:

Anonym sagde ...

Las Atlantis provides quick and reliable banking methods may be} protected and safe, with limited additional charges. Before making funds at Red Dog Casino, you have to full a number of} ID verification checks. You are required to supply a digital copy of either your driver’s license, ID card, or passport. You can do that by submitting a utility bill, 우리카지노 supply bill, or any piece of mail that states your full name and address. For this, affirm the phrases and insurance policies with the proprietor beforehand. You must add your credentials, bank details, and other essential stuff merely to make an account.