03 februar 2019

18 Rewind Part II

Oakwood jubilæum denne uge giver anledning til lidt flere billeder fra 2018. Lige nu er haven gold og vaad efter to uger med en del snefald og lave temperaturer men i en stor del af aaret er der toert og lunt hvor vi bor. Saa ser haven ganske anderledes frodig ud.


Frodigt er et meget passende beskrivelse af Oakwood, der som navnet antyder har mange oak-trees, eller egetræer paa dansk. I byen er der en lille park, aaben for alle med en lille sø og en masse blomster og buske, der tiltrækker kolibrier og sommerfugle. Søen er dog det mest interessante for Helena og Benjamin med dens karper og frøer. 


At vores børn er godt tilpasse med dyr af alle arter er der ikke noget nyt i, selv naboens halv-voksne pyton er de komfortable med.


Det er en helt andet ledløshed det nu skal handle om, nemlig Anjas venstre arm: 


Sidste uge i sommerferien er ugen før Labor Day, første mandag i september, naar sommeren officielt slutter. Vi havde planlagt at køre til Connecticut for at besøge gamle venner om torsdagen, og i løbet af ugen var Anja igang med at forskønne huset. Det betød brug af stige til at naa vinduerne paa første sal og det var derfra hun faldt ned og ramte indkørslens asfalt. Hendes venstre haand og albue tog imod størstedelen af slaget og pludselig stak den ene knogle ud.


Naboen, der havde været med til at give slip paa stigen kørte Anja til skadestuen hvor det stod klart at hun skulle opereres. Hun om hjem med en arm i en midlertid støbning og en aftale til operation om torsdagen.


Onsdag tog vi til lægen og fik operationen forklaret og det var desværre en kompleks affære grundet det komplicerede brud. Anja var dog ikke klar til at aflyse turen til CT, saa vi maatte afvente og se hvordan operationen forløb.


Laegen havde en masse erfaring med præcis den type brud og Anja fik indopereret en titanium-skinne i underarmen. Operationen gik saa godt den kunne saa med kroppen fuld af smertestillende og bedoevelse hoppede hun direkte fra operationsbord og ind i den lille VW Jetta vi havde lejet.


Weekenden endte med at blive en god oplevede Anjas uheld til trods og den efterfølgende genoptræning er gået rigtigt godt. 


Fuld førelighed og fleksibilitet er stadig lidt ude i fremtiden, men der gik ikke mange uger med armen i slynge før hun kørte rundt med græsslåmaskinen med een arm.


Der skal mere end en smule braekkede knogler til at stoppe hende.

Ingen kommentarer: