13 januar 2019

Hvid weekend ...

Det har truet med at sne af et par omgange, blandt andet lige foer jul og mellem jul og nytaar. Det blev ikke til mere end et par centimeter og forsvandt hurtigt igen da temperaturen typisk er 5-6 grader om dagen.


Lørdag (igaar) fik vi en hel dag med snevejr fra tidlig morgen til sen aften og selv her søndag har det sneet i morgentimerne. Resultatet blev et smukt 30 cm dybt snedække og nogle meget begejstrede børn.


Snemanden skal selvfølgelig bygges men sneen var tør igaar, saa det tog noget tid for Helena at faa det pakket godt nok sammen til at han kunne staa selv.


Resultatet blev ganske fint omend det ikke er verdens højeste indi(h)vid.


Idag var temperaturen taettere paa plus og med et friskt lag sne satte vi kursen mod Wright brødrenes historiske hjem og Hawthorn Hill, der er den ene side af haven.


Der er en god, lang skraaning og offentlig adgang for Oakwood beboere, saa det er en fast tradition at byens børn begiver sig ned ad bakken paa kreative maader med eller uden flyvende afsæt:


Før man faar set sig om er der gaaet flere timer med at kælke og Anjas solide udvalg af varmt børnetøj viser sig som en stor fordel.


Imorgen er det meste sne nok desværre blevet forvandlet til sjap og slud, men det var en sjov weekend og rart at se en 'rigtig' vinter. Det giver lyst til skiferie vi maa spare op til næste aar.

Ingen kommentarer: