12 januar 2019

18 Rewind

Jeg har tidligere nævnt at Anjas telefon sjældent bliver tømt for billeder, hvilket medfører en ofte ensidig visuel oplevelse paa bloggen.


Nu er det saa endeligt lykkedes at faa telefonen koblet til mac'en og saa gaar det op for een, hvor meget der er blevet taget billeder af og hvor meget der "mangler" online.


Godt 2300 motiver er blevet overført saa det er nærliggende at se lidt tilbage paa hvornaar de er taget. De fleste vi kender bor paa den nordlige halvkugle og er derfor p.t. i vinterhi - sikkert med slud, sjap og blæst de fleste steder, saa en god grund til at bringe lidt sol og sommer fra 2018.


En sommer til rekordbøgerne og heldigt for os en vi fik lov at opleve i næsten fire uger. Det kommer der naturligvis mange billeder ud af, saa her er en lille kavalkade af indtryk, der ikke kom med i første omgang:


Vi har allerede nævnt hvor smart Lego viser sig at være til at fordrive ventetid i en lufthavn, men jeg fandt dette billede og synes det var værd at bringe igen.
Naar man 12 timer senere kommer frem til Kastrup havn saa er det godt der venter en dansk hotdog at starte ferien paa:


Der er stort set ikke et eneste billede fra sommerferien uden shorts og t-shirt og der er ogsaa en stor del, der involverer is:


Selv i zoologisk have kan man gaa rundt i korte klæder og faa lov at komme paa scenen og hjælpe til under dagens show:


Senere paa ugen er det moderens tur til at komme ud og opleve, her ved Vesterhavet, hvor fødselsdagen blev brugt i bølgerne:En anden aktivitet i det danske sommerland er byfester, her er det den årlige Tranum byfest, hvor der udlånes metaldetektorer til børnenes store interesse. Der ligger en del kapsler og smaamønter paa fodboldarealerne i udkantsdanmark.


Tilbage paa Sjaelland til krabbefangst og leg med kusinen:


Naar man sidder og tænker tilbage var det var egentligt ret begrænset hvor meget vi fik badet selvom sommeren var varmere end normalt.


Det var nu ikke fordi der var nogen, der kedede sig paa noget tidspunkt og det er en sommer vi gerne ser gentage sig. Skønne minder af glade børn.


Ingen kommentarer: