31 juli 2018

Juli i Danmark

Normalt er det mangel paa tid og prioritet, der afholder os fra at lave regelmaessige indlaeg paa bloggen.
I juli har det istedet vaeret vores tilstedevaerelse i Danmark der har udskudt vores indlaeg. Ikke fordi vi ikke kan blogge fra Danmark, men mere fordi vores blog ogsaa bliver vist paa sociale medier og vores hjem staar ubeboet hen i mere end tre uger.













Den gode nyhed er at der er MANGE billeder at vise frem, saa der er materiale nok til mindst to-tre indlaeg som vi goer os umage for at bringe over de naeste par dage.













Vi starter naturligvis med rejsen til Danmark d. 5 juli.
Nu hvor vi bor lidt mere centralt inde i landet er det ikke laengere muligt at flyve direkte til Kastrup, vi skal fra Dayton til enten Chicago, NYC, Boston eller Washington og derefter til Koebenhavn.













Forbindelserne er OK, men man skal forberede sig paa mindst et par timers venten i den ene eller den anden lufthavn. For at komme den udfordring i forvejen havde hver af boernene faaet nyt legetoej, der var blevet paent gemt vaek i kufferten indtil vi kom til lufthavnen.













Vel ankommet i Koebenhavns lufthavn tog vi toget til Kastrup Marina eller lystbaadehavn, hvor farmor og farfar ventede med seljbaad, fiskenet og grill:













Dagen efter tog Anja og boernene til Nordjylland medens Morten rejste til messe i Tyskland. Begge steder havde den varme Europaeiske sommer fat, saa der var god grund til at tage til stranden eller svoemme en tur i Bodensee:













Faktisk var hele vores ferie praeget af usaedvanligt godt sommervejr, saa skyerne paa det ovenstaaende billede er ikke helt retvisende for resten af ferien.













For en gang skyld var det en rigtig sommer i Danmark, noget vi sent vil glemme.

Naar man er paa besoeg hos bedsteforaeldrene i Noordjylland skal man naturligvis en tur paa scenen i Aalborg Zoo med aben Bongo og Safari Simon:

Ingen kommentarer: