05 juni 2018

Summertime ...

Efter et historisk kort foraar i Maj maaned er det blevet sommer. Rigtig sommer - med 25-30 grader, masser af sol og skoleafslutning.














Benjamin var den foerste til at have afslutnings-arrangement paa skolen for foraeldrene, mens hans sidste skoledag var sidste uge, 31. Maj. Det er tidligt paa aaret at slutte skolen, saa der er en (dejlig) lang sommerferie.













Inden vi kom saa langt var det foerst mor's dag midt i Maj og Memorial Day sidste weekend in maaneden. Memorial Day markerer den officielle start paa sommeren i USA og vores community pool aabnede i weekenden, saa vi skyndte os ned og smagte paa isen.













Helenas sidste dag i skolen var samme uge, saa sidste uge i Maj var virkeligt den officielle afslutning paa foraaret og starten paa sommeren for boern og voksne.













Helena er faerdig med gymnastik indtil videre, hun tager en lille pause og begynder paa svoemnig i vores pool sammen med Benjamin. Ud over swim team har vi meldt Benjamin til laese kursus hen over sommeren og de skal begge i science-camp om et par uger. Indtil da kan man nyde sommervejret med mor, far og vennerne.


Ingen kommentarer: