02 oktober 2017

Vejrmelding

Efter vores foerste hele sommer i Belgien kan vi nu konkludere hvordan vejret tager sig ud i forhold til resten af de steder vi har boet. Belgiens ry for regnfuldt var naturligvis noget vi var lidt aengstelige for paa forhaand, men statistikken viste at det ikke var saa "slemt" som Danmark hvilket vi brugte som en slags alibi.
Vi har flere gange paa bloggen udtrykt hvor fantastisk vejret var i USA og det er stadig lidt haardt at se paa vejr-app'en hvor dejligt 25 grader og straalende sol maa foeles sidst i September maaned. Omvendt er der ogsaa dage i Juli og August, hvor temperaturen ligger stabilt paa eller lige over 35 grader, hvilket goer det svaert at lave aktiviteter udenfor midt paa dagen.















Der er nok ikke noget sted i verden, hvor man kan faa et perfekt klima aaret rundt, men man har da lov at haabe. Skulle vi vaelge idag ville vi nok tage Norwalks fire aarstider over noget andet sted vi har boet.

24. August og sommeren er paa haeld















Tilbage til realiteterne i Belgien hvor sommeren har vaeret overraskende toer og varm. Vejret har her i vores foerste aar vaeret helt igennem behageligt i juni, juli og august. Maj var faktisk ogsaa ganske fin, saa vi har foelt det har vaeret sommer og vores pool blev flittigt brugt da den foerst blev rengjort.

Foerste uge af september var der stadig +20 grader i poolen















I august var der lidt af hvert, og i september var det som om der i de foerste to uger blev fuldstaendig slukket paa sommer-kontakten. Det regnede naesten uafbrudt i to uger og temperaturen var vist ikke over 20 grader paa noget tidspunkt.

Regn paa ruderne















Heldigvist vendte det midt paa maaneden og de sidste to uger har vaeret ganske fine med toervejr og paene temperaturer.

23. September blev vist sidste dag i 2017 hvor shorts var oplagt















Shorts er vi faerdige med, og vi har pakket poolen under en pressening her i weekenden. Tilbage er kun at haabe paa en kort og toer vinter.

Ingen kommentarer: