17 september 2017

Skolestart 2017

Saa har vi officielt boet i Belgien i eet aar. Det har som vippen vaeret lidt op og ned, men mest tommel op.















Boernene er blevet et helt aar aeldre og det er blevet svaerere og svaere at huske USA (desvaerre). Foelelsen af at have fraroevet deres barndoms-erindringer spoeger stadig, saa det er godt vi har bloggen og tusindvis af billeder at vise dem. Indtil videre foeles det ogsaa som vi giver dem nogle gode minder fra Belgien, saa det maa vi se lyst paa.















Da kalenderen rundede  foerste weekend i September var det som der blev slukket paa en kontakt for sommeren og efteraaret kom buldrene frem.
Solen har stadig magt, men temperaturen er faldet markant baade nat og dag.















Vi var ude og nyde den sidste weekend i sommerferien i Zilvermeer, et rekreativt omraade lidt uden for byen, hvor vi har et aarskort til. Der er masser af legepladser deriblandt denne utroligt hoeje rutsjebane, der til trods for sin imponerende hoejde er ganske tilforladelig. Og morsom, som man kan se paa billederne:















Der er ogsaa som navnet antyder et "hav" (Meer er hav paa hollandsk). Hav er maaske saa meget sagt, men der er en del stoerre soer, og tilhoerende strand:















Mandag morgen var det saa igen alvor med skolestart. Sidste aar gik boernen i samme afdeling, nu er Benjamin rykket i 1. klasse i Primary, medens Helena er i blaa gruppe i Nursery.
Der var en blanding af stolthed, nervoesitet og glaede mandag morgen, da vi kom frem:















For foraldrene var det ogsaa en lidt speciel dag efter to maaneders sommerferie er det igen hverdag og vi stiller ind paa endnu 12 maaneder i det Belgiske.















Det er allerede en helt anden hverdag idag end i September sidste aar, men vi kan da konkludere at vi er faldet godt til og vi allerede foeler os "hjemme". Det er en god start paa noget vi maa se hvordan gaar en dag ad gangen.

Ingen kommentarer: