20 august 2017

Fortsættelse følger i Mol

Vi tog tilbage til Belgien inden vores ferie var helt slut. Børnene starter ikke foer i september, men gensynet med Europa er også gensynet med industriferie for de voksnes vedkommende. Den sidste uge brugte vi i Mol paa hus og have plus en fortsættelse af de kulturelle oplevelser, vi havde i Danmark.Haven er blevet pæn med græs og ukrudtet er luget væk, poolen er ren og vandet 25 grader. Benjamin og Helena spørger om at komme i hver dag, også når det regner, så det får de i store træk lov til.
Poolen giver børnene en god måde at blive tryg i vandet på uden vi skal til svømmehallen og især Helena har udviklet sine færdigheder gennem sommeren. 
Benjamin oever ikke svømningen så flittigt, men er glad for at springe i fra kanten:Sidste weekend i ferien var der åbent hus paa flyvepladsen i Keiheuvel, et rekreativt område lidt udenfor byen. Der er en stor legeplads og naturareal, med flyveplads som nabo.Vi har flere gange stået og set paa små propelfly og svævere fra legepladsen og man kunne komme helt tæt på under åbent hus. Derudover var der en udstilling af gammelt amerikansk og britisk materiel fra Anden Verdenskrig.Lørdag legede vi med tanken om at prøve en tur, men der er kun plads til tre passagerer i den lille Cesna og vi havde ikke nok kontanter med. 
Nogen gange skal man sige ja til ting og kaste sig ud i oplevelsen, så søndag tog Anja og børnene med tilbage mens jeg cyklede en lang tur.Det blev en stor oplevelse for Benjamin og Helena, de kom tidligt til arrangementet og var de første på vingerne, så de fik lov at opleve pre-flight check og være med til at gøre maskinen klar.Efter den tur var det ingen sag at styre gyngerne og karusellen.Det er også blevet til mange cykelture med børnene - primært med Daddy til Mol centrum, skatebanen eller supermarkedet efter is. Det er som regel ture paa 7-8 kilometer frem og tilbage, og der er kommet fart over børnene både på vej og sti. Benjamin fik ny cykel i starten af Juni som vi vist ikke har fået bragt billeder af endnu, så det må vi have rettet op på i snarlig fremtid.

Ingen kommentarer: