25 juli 2016

Sidste Sommer

Syv somre har vi snart oplevet her i USA. Her paa den (foreløbigt) sidste aften i Guds eget land, hvor Juli næsten er til ende og sommeren dermed går ind i sit sidste sving, saa er det med en blanding af begejstring og vemod, vi skal til at sige farvel.

Borrevejle observatorium i Juni -
Eller en vej op og se paa stjernerne


Vi har to små amerikanere i familien, og vi kommer helt sikkert til at savne det gode vejr, de mange muligheder og den frihed, man lever under herovre.

4th of JulySol bliver skiftet til spredte byger, når vi om en maned starter vores nye tilværelse i Belgien. Forst skal vi et smut over Danmark og se familien, som vi frem over kommer lidt tættere på rent geografisk.

Indlægget her har til formal at vise billeder fra vores sidste sommer, spredt ud over Maj, Juni og Juli måned til idag - Fra vores tur til Danmark i Juni og fra vores dagligdag, som vi snart ikke kender den mere.2016 var aaret boernene laerte at staa paa gyngerne...... og gaa monkey bars.Inden du tror vi har sluppet USA helt, så skal det siges at vi allerede nu ved vi kommer tilbage næste år. Returbilletter er booket, mest fordi det er billigere på den måde, men også fordi vi vil tilbage og besøge venner og give vores born en stadig erindring om hvor de er født og kommer fra.
Om vi en dag kommer tilbage for at slå os ned i USA ved jeg ikke, men det er oplagt en mulighed. Der er en livskvalitet og en frihed i USA vi ikke kender til andre steder, og selvom der er lande i Europa, der sikkert vil blande sig i striden om det bedste sted for os at bo, så er Connecticut helt sikkert en fremtidig favorit også.Selvom vi ikke har bevaeget os så ofte væk fra CT har vi dog erfaret, at der er masser skønne steder herovre, hvor vi sagtens kunne bo en gang i fremtiden.

Ocean Park, Maine vil for altid forblive en favorit destination


Vores sidste uger og dage her i USA er gaaet med at rejse rundt og sige paent farvel eller på gensyn til venner og bekendte. Det har været en lidt hård process, men samtidigt ogsaa en vigtig del af det at flytte videre. Vi har fået nogle rigtigt gode venner herovre, som vi glæder os til at besøge i fremtiden.I Danmark venter familien, og selvom vi ikke får flere dage paa besøg i fremtiden, saa bliver det spredt mere ud over året og det bliver lettere og mere uforpligtende at komme på visit i begge retninger.

Sommerferie i DanmarkBelgien vi flytter til har også tilbud at byde på, så vi er begejstrede for at opleve den del af verden. Vi forventer ikke det værende sidste stop paa vores rejse, men det er et godt skridt for os lige nu.Imorgen klokken 14:00 CT tid bliver vi hentet i limosine for sidste gang med kufferterne pakket og næserne vendt mod Europa. Et nyt kapitel begynder og vi har lukket det gamle på den bedst mulige måde. Der kommer sikkert en tom følelse om et par dage eller en uge, men vi kaster os ud i nyt eventyr og holder kinden oppe...

Ingen kommentarer: