20 juli 2016

Juli USA - slutningen af et kapitel

Vi har gennem nogen tid overvejet, hvad næste kapitel af vores liv skal indeholde. Vi har nu boet i USA i seks aar og været meget glade for det, men primært grundet arbejdsmaessige årsager har vi siden årskiftet gået med tanken om andre virksomheder og ikke mindst i andre lande.

Et sted i Belgien, Juni 2016Da vi flyttede til Connecticut var det med en tre til fem-aarig udsigt og det er paa nuværende tidspunkt et sted vi sagtens kunne bo i meget længere tid.Vi er virkeligt glade for vores tilværelse og livsstil med de muligheder, vi har herovre.

4th of July Calf Pasture Beach, NorwalkOmvendt er vi ikke fuldstændigt sat i det amerikanske; godt nok har vi nu amerikanske born og green cards, men vi følger ikke den klassiske konstellation med at eje hus og have. Skal vi prove noget nyt, saa er det nok et godt tidspunkt at søge mod nye horisonter nu frem for senere.

Ocean Park MaineDer er ikke een betydelig grund til vores valg om at rejse fra USA, det er en kombination af karriere, muligheder for børnene, afstand til familien tilsat en knivsspids appetit paa at prove noget nyt.
Med andre ord: Vi flytter fra USA lige om lidt, faktisk i skrivende stund paa tirsdag d. 26 Juli.

Frequent Traveler, CPH airport, June 2016Det hele er kommet meget pludseligt, jeg var til min første samtale i Februar, og gennem tre måneder talte jeg med 3-4 forskellige virksomheder, der alle havde henvendt sig uopfordret. 
I den periode nåede vi at overveje Toronto, Champagne Illinois, NY State og saa slutteligt Flandern i Belgien.Efter et besøg i Maj og sidst i Juni besluttede vi os for at kaste os ud i Belgien og nu knap 30 dage senere er vores indbo ved at blive pakket og enkeltbilletten bestilt til Brussels. 
Faktisk er det en retur billet, saa vi ved allerede hvornaar vi skal tilbage til USA paa besøg næste aar.

Bronx Zoo, en enlig skyet dag i JuliJuli maned som dette indlæg viser billeder fra er blevet brugt paa at gore nogle af de ting vi holder af og samtidigt tage paa en farewell tour rundt til venner og bekendte for at sige paa gensyn.Og gensyn tror vi faktisk det kan blive til. Danmark ligger stadigt ikke i kortene for os og det er ogsaa med en vis udfordring i sigte vi har besluttet os for Belgien. Præcis hvad det indebærer kommer vi til senere, men der er selvsagt gode grunde til vi har rykket hele vores liv op med rode igen.Børnene hygger sig med sommerferie her, og selvom de ikke ved hvad Belgien er, saa forstår de at det er et andet land og at det er tættere paa resten af vores familie. De voksne faerdigor nogle af de projekter, der mangler at nå til målstregen og gennemforer ellers normale sommer-ritualer som triatlon og en kort ferie ved Ocean Park i Maine, der er blevet eet af vores ynglingssteder herovre.Det er vist vores tredje besøg tilbage til den lille enklave, hvor omgivelserne er frosset i tid de seneste 30-40 aar. Der er 30-40 huse ned mod stranden, een restaurant, en cafe med indbygget iskiosk, to souvenirbutikker, en lille legeplads, bibliotek, kirke og hele tre tennisbaner.Og vigtigst en skøn strand, hvor  det lave tidevand skaber bornevenlige forhold og højvande giver gode bølger at surfe på.Børnene er for det meste også med på at få taget billeder til fotoalbummet, med undtagelse af denne scene:Sidst, men ikke mindst byder Juli på Anjas fodseldag, som de voksne tog til NY Giants and Jets hjemmebane på Metlife Stadium for at tilbringe med Coldplay:Vi fik intet gjort ud af Anjas fødselsdag på selve dagen som du vil se af det næste indlæg og det fortjener hun, så det vil jeg saette mig for at rode bod på med lidt hjælp fra Brovst.

Ingen kommentarer: