30 april 2016

2on1 (spring break)

Anden uge i April var det Spring Break for Norwalks skoler. En uge-lang ferie, der vist bedst af alt kan sammenlignes med den danske efterårsferie - bare om foraret.Det arbejdende folk har ikke ferie (bortset fra skolelaererne naturligvis), saa der er masser af boern, der skal passes, paa camp eller være hjemme hos mor.

Varmt vejr i April er lig med is fra Mr. Frosty'sVi hoerer til i den sidste kategori, saa i fem dage var der to boern mod een Anja indtil jeg kom hjem, ofte lidt tidligere end normalt. Jeg proevede saa vidt muligt at tage hensyn til situationen og saa selvfoelgelig have lidt ekstra tid med de smaa efter eget oenske.

Helena har bygget slot og er faldet i soevn efter en travl formiddagAnja er en rock star til at finde paa gode aktiviteter til ungerne, men det rokker ikke ved at det er hårdt at være paa en hel dag, fem dage i træk.Da det endeligt blev weekend tog jeg afsted til aarets foerste motionsloeb, men var tilgivet da jeg kom hjem med pokal.For at slutte ugen af paa en god maade og paa samme tid skyde foråret rigtig igang tog vi i Bronx Zoo om soendagen hvor vi blandt andet prøvede aarets nye brille-mode i 4D biografen.
Ingen kommentarer: