12 februar 2015

Ferieminder

Tusindsmil bloggen startede som en elektronisk dagbog i 2007 men er gennem aarenes loeb blevet mere end blot et kommunikationsvaerktoej. Den har i stigende grad faaet betydning af digitalt fotoalbum og det er da ogsaa primaert den funktion, der goer at vi vender tilbage for at opdatere. Venner og familie ser billeder paa andre sociale medier og 'live' kommunikationsplatforme, bloggen forbliver en form for statisk minde-samling.
















Derfor er det ogsaa passende at ligge flere billeder paa fra vores jul og nytaar med familien, saa vi har de billeder at se paa senere, naar boernene bliver store og gerne vil se hvordan ferie i Danmark saa ud dengang de var smaa.















Besoegsterminen skifter mellem bedsteforaeldrene hvert aar, jul i Nordjylland og nytaar paa Sjaelland og saa ellers den omvendte logistik i 2015.















Sne var der ikke meget af i Brovst og omegn..,
















... men det havde de til gengaeld bestilt til Holbaek fjord:



 Godt vi altid rejser med flyverdragter og vinterstoevler.















Benjamin kunne cykle inden han fyldte to og Helena er godt paa vej i hans spor.

















Sidste flyrejse med tre saeder, naeste gang er det alle fire i hver deres stol over atlanten. Nu virker det som det letteste i verden at rejse med eet barn i lift, to roedder i luften er vist mere end de gamle kan staa model til i laengden. "Are we there yet..?"






Ingen kommentarer: