28 september 2014

Dansk sommer anno 14

Fordi Daddy skulle Ironman'e og derefter messe i Tyskland tog familien til Danmark for at tilbringe de sidste tre uger af august med bedsteforaeldrene paa begge sider af klisterkanalen.















Flyrejsen er ved at vaere standard og omend traettende, saa faar vi stadig ros paa boernenes vegne. Benjamin er den mest rolige, Helena er noget mere urolig nu da hun har faaet ben at gaa paa. Her er et at de rolige oejeblikke foer vi letter.















Ankommet paa Dansk jord og med traette boern er det godt man har hinanden.















Som altid gaar dagene for hurtigt, men tre uger er tilpas lang tid til man naar det meste og ungerne faar en masse kvalitetstid med "de gamle".















Billederne taler deres tydelige sprog, saa der er ikke megen brug for yderligere anslag i tastaturet.















Vi var godt klar over vi nok sagde farvel til sommeren, da vi rejste fra USA med udsigt til foerst at komme retur i starten af september. Vejret har heldigvis vaeret mere end godt herovre resten af maaneden, men i Danmark var det generelt lavere temperaturer og masser af vind, der moedte os. Det betyder heldigvis ikke noget, naar bare det ikke regner.















Benjamin har altid vaeret meget optaget af dyr, og det er ikke blevet mindre siden hans ophold paa Earth Place campen i sommer. I Danmark er der masser af snegle som er yderst underholdende:



Efter et par dage paa sjaelland stod den paa Ironman CPH for Daddy og en dag i en bygepraeget hovedstad for den supporterende familie. Derefter nord paa til nyt hus i Brovst.

Ingen kommentarer: