15 september 2013

One step at the time ...

Hvad er mere praktisk end wireless internet om bord paa fly? Det skulle lige vaere samme luksus i vores personbil til langturskoersel (for passagererne forstaas). Godt nok er denne Bongo www-service paa Delta fly ikke den mest stabile, men hvis ellers du laeser dette er der periodisk hul igennem.

Vi vil gerne berette lidt fra ugen, der er gaaet. Vigtige emner som Benjamins foerste pre-school dag, Anjas nye hushjaelp og Daddys halvmarathon, men billeder ved jeg ikke om der er baandbredde til at overfoere, saa nu starter jeg med en teaser for, hvad der maa komme, som vi kommer ind mandagen.

Anja er alene hjemme nu med ungerne, jeg er paa vej til industrimesse i Las Vegas indtil loerdag eftermiddag. Det er en hel uge vaek fra familien, saa det bliver en haard periode for os alle. Timingen er paa vores side dog med Benjamins nye skole tirsdag og torsdag 9:00-12:00 og hos Lucile mandag og onsdag som han plejer. Anja faar hjaelp til Helena og det huslige de to af dagene saa hun kan komme ud og faa lidt frisk luft pa egen haand. Det haaber vi faar ugen til at glide lidt nemmere og det giver mig en smule ro at vide at Anja har ressourcer til raadighed. Jeg har aldrig hoert Anja beklage sig over noget og der er ingen verdens ting jeg kunne oenske mig hun gjorde anderledes med vores boern. Det goer tiden vaek fra familien lidt nemmere at haandtere og Benjamin har laert at ringe til Daddy paa mors telefon med nyt hjemmefra.

Naar jeg er landet i Vegas og fundet mit hotel vil jeg uploade fotos at se paa. Indtil da god mandag og vi ses inden saa laenge.

Ingen kommentarer: