10 december 2009

Merry Taiwan Xmas

Efter et par dages haardt program har jeg endeligt tid til at opdatere bloggen. Det bliver dog et kortfattet indslag, for klokken er 22 og jeg skal snart i seng. Dagene gaar staerkt naar man har det sjovt, jul taenker man ikke meget paa - slet ikke naar der er 22 grader og sol udenfor.
Efter at have floejet fra Hong Kong til Taipei tog vi hurtig-tog til byen Taichung. Jeg har ikke kigget de tekniske detaljer i soemmene, men jeg mener toget har en tophastighed over 300 km/t, hurtigt gaar det ihvertfald.


Jeg staar op et sted mellem 6.00 og 7.00 alt efter dagens program, eller som i morges, hvor vi cyklede 06.30 fra hotellet.


Cykelsporten vokser og vokser herude blandt andet fordi der er officielle ruter hvor der meget sjaeldent koerer biler og cykelindsutrien er saa overvaeldende i Taiwan at alle har rig adgang til udstyr og teknisk vejledning.


Selvom de fleste taler udemaerket engelsk er det stadig praktisk at have en lokal guide med paa tur.


Saavel som under middagen paa den lokale restaurant...


Og paa vej hjem til hotellet igen gennem travle gader.


Dagens sidste opgave er at afgoere hvilken hovedpude jeg skal sove med. Der er fem at vaelge imellem inklusiv et par udenlandske. Heldigvis snorker jeg ikke (jeg har i hvert fald aldrig selv hoert det), saa jeg holder mig til den klassiske dun.
Godnat!

Ingen kommentarer: