14 maj 2008

Husk lige tandbørsten

Knap er vi landet fra ferie og har fået alt pakket ud og vasket, før det skal tilbage i kufferterne igen. Imorgen torsdag tager vi flyet fra Basel til Copenhagen og derefter til 9000 Aalborg. Her venter en fredag med lægebesøg, familievisit og forhåbentligt et gensyn med venner og bekendte. Fredag eftermiddag skal Morten stå med hovedet bøjet over mountainbiken, der skal være klar til 24 timers strabadser i Rold skov lørdag.
Billedet er fra sidste år, hvor det lykkedes os at køre en samlet 2. plads hjem til trods for Mortens laaaangsomme tider. I år er formen lidt bedre og det er et af sæsonnens højdepunkter at komme til Skørping og køre mtb-løb. Dels fordi det sker med gamle venner og lillebror, dels fordi det er rart at køre under kendte himmelstrøg.
Starten går lørdag kl. 12, men inden vi når så langt skal alt pakkes og gøres klar. De åbenlyse ting er kommet i kufferten:
Cykel
Sko
Hjelm
Passende beklædning

Af de mere kuriøse stumper kan nævnes
Ekstra latex (slange i tilfælde af punktering)
Carbon computer-mount til Lefty
Sprit nye Mavic Lefty SLRs
Masser af bubblewrap

Og sidst men ikke mindst:
Ekstra sadel, sadelpind, bolte og kæde
Lys (USE Exposure Maxx)
Energibarer

Vi krydser fingre for at bagagen når frem. Tak til Jeanett fra Cimber Air for at tillade at vi i det mindste fik 'en cykel med selvom det egentligt ikke er muligt på deres lille maskine. Desværre må vi vente en uge med at få Pers nye bike hjem.

2 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Held og lykke... glæder mig til at læse mere om strabadserne:-)!

AndersB sagde ...

Vi ses i skolegården. Har droppet min 12t solo-kørsel - mit ene knæ driller mig lidt. Så går det ikke at få rygnummer (eller chip) på .....