31 januar 2020

Gone skiing ...

I vinteren 2018/2019 havde vi et medlemsskab til den udøvende kunst her i Dayton og fordelte vores saesonkort paa ballet og symfoni-koncerter.

Beatles' music concert














Til 2020 ville vi prøve noget nyt i en lidt anden boldgade og besluttede os derfor for at købe ugentlig adgang til et skisportssted.














Der er to muligheder indenfor en rimelig afstand af hvor vi bor saa kiggede lidt paa priserne og rejsen dertil. Kun 4-5 minutter skiller de to steder ad hvad kørsel angaar, henholdsvis en time og 10 og en time og 15 minutter.














Begge steder har en meget begraenset alpin effekt idet de begge kun rager 3-400 meter op i vejret. Det er med andre ord kun bakker, der forsynes med sne fra en raekke snekanoner.
Perfect North Slopes hedder stedet vi har købt medlemskab til, og det har faktisk fostret en olympisk guldmedaljevinder ved de seneste vinter-lege.














Vi ville gerne have vaeret afsted før jul og nytaar men der var for mange andre aktiviteter kombineret med for varme temperaturer. Derfor var det ogsaa højt paa listen over prioriteter, da vi kom tilbage til USA efter juleferien.














Foerste tur gik over al forventning og selvom det var lidt svaert at laere i starten tog det hurtigt om sig med at faa plovet, svunget og stoppet igen. Det hjalp at solen skinnede fra en skyfri himmel og temperaturen var taettere paa 10 grader, end paa 0.














Vi har ogsaa vaeret afsted en fredag aften. Der er lys paa loejperne til midnat, saa der er rig mulighed for at faa brugt sit medlemskort.














Hvis du vil se videoer af hvordan det er gaaet fremad med boernenes evner er der videoer at finde HER


Ingen kommentarer: