31 oktober 2019

Ohio Oktober

Saa fandt vi lift tid til at opdatere bloggen med hvad der er sket i Oktober. Starten af maaneden havde lune temperaturer og solskin, saa der var stadig rig mulighed for aktiviteter i shorts of korte aermer. VI var til outdoor festival og proevede kano, klatring og slacklining samt saa en masse spaendede udstillinger af vilde dyr og natur-relaterede emner.




I byen var der Homecoming weekend, en form for fejring af studerende, der kommer "hjem" til deres gamle skoler og afholder forskellige arrangementer. Der er sportsaktiviteter i byen og vores lokale cheerleaders og atleter besoeger skolerne, herunder Harman Elementary School:














Vi dyrker ogsaa selv sport, her er det cyclocross saesonens foerste loeb med masser af sol og sand(grav). Det var lune 25 grader midt i Oktober, da det blev afholdt, saa der var ingen mudder eller vandpytter at skulle slaas med.



De sidste U9 fodboldkampe blev ogsaa spillet, her er det i pausen mellem kampene vores holds familier spiser frokost og slapper af. Det er det, amerikanerne kalder tailgating og det er meget praktisk naar man har 3 timer at slaa ihjel foer naeste kamp.















Aarets sidste kamp sluttede 2-2, Benjamin scorede et flot maal og bragte Oakwood United foran 2-0, men desvaerre var der for mange fejl i forsvaret i de doende minutter. Her er Benjamin med hans angrebs-kollega Clark.














Slutningen af Oktober markeres af Halloween og i den forbindelse tog vi i symfonien og saa Philharmonster koncert som var en fin oplevelse, naesten lige saa god som sidste aar.














Ingen kommentarer: