31 august 2019

Sidste sommerdag

Idag er det 31. August og dermed Labor Day weekend i USA, der markerer sommerens endeligt. Godt nok er vejret stadig sommerligt om dagen her i Ohio med op til 30 graders varme, men det er blevet koeligere om natten med ned til 15 grader. Der er saa smaat begyndt at komme lidt brune nuancer mellem de groenne blade og regnen er tilbage i byger efter to maaneder med stort set uafbrudt toervejr.














Her paa den sidste officielle sommeraften i 2019 er det meget passende med billeder fra sommeren, baade resterende fra Danmark og fra en juli og august i USA:

Se mor, vi har fanget et tudse!














Efter vi kom tilbage fra sommerferie i Danmark tog boernene to uger i sportscamp afholdt paa Dayton University. Hver dag var der leg, boldspil, svoemning og nye venner. Benjamin siger han ikke bryder sig om at svoemme, men det er svaert at se paa dette billede:














De fleste sportsklubber holder sommerferie i Juli, men vores fodboldklub Oakwood United afholdt traening hver mandag aften, som vi alle tog til:

Helena and Lina














Benjamin er startet paa U9 Gold hold i starten af august og det gaar fint med at spille med hans kammerater, der alle kommer fra Oakwood og dermed ogsaa kender hinanden fra enten Smith eller Harman school.














Ellers har vi vaeret ude og ro i kajak paa floden, vaeret til sommerfest og Ice Cream Social i Oakwood.














Weekenderne bliver brugt paa at cykle (primaert BMX) og fange PokeMons i Delco park.
Helena har faaet blod paa tanden gennem August naar hun har set Benjamin koere race og hun har laert at kunne staa op i pedalerne hele vejen, hvilket er kritisk for at kunne kontrollere cyklen.














Hjemme paa vejen hvor vi bor er der ogsaa en udfordring paa cyklen, naar man skal til legepladsen eller ud og fange Pokemons. Vores vej ender i en 16% stifning op mod toppen af Oakwood, der skal forceres paa to hjul:














Det eneste vi mangler her i Oakwood er noget vand og en dejlig strand, Det savner vi altid, naar vi kommer hjem fra vores tur til Danmark:














Strand og sand kan man altid lege med og vi har endeligt faaet billederne fra Juni ud af Anjas telefon, saa der kommer nok en sommerferie-kavalkade part III paa bloggen senere:














13. August startede skolen igen, Helena skulle starte paa Harman; samme "folkeskole" som Benjamin. Helena startede i 1. klasse, Benjamin (allerede) i 3.
De saa lidt traette og maaske en smule betuttede ud, da skolen aabnede 8:20:














Nervoesiteten havde tydeligt fortaget sig, da dagen var ovre. Det var vist meget rart at komme i skole igen efter 10 ugers sommerferie:





Ingen kommentarer: