18 december 2018

Tree house

Oakwood er ikke opkaldt efter et trae for ingenting. Maaske du husker vores lille diskrete +100 aar gamle kaempe boegetrae i haven, som vi fik trimmet da vi flyttede ind.
Traer og buske er i rigt maal overalt i omraadet og det bidrager med en helt saerlig charme, der goer at Oakwood adskiller sig fra mange af de andre boligomraader.













Som aaret er skredet frem har vi evalueret vores have og omgivelser og selvom vi er glade for traer og buske saetter vi ogsaa pris paa sollys og at holde vores ejendom sund og i god stand. Derfor har vi taget skridtet til at faa taget endnu tre traer ned: Eet paa naboens parcel, der stod og laenede sig ind over vores grund, et udhulet trae i forhaven og et trae, der havde vokset sig for stort ved vores garage.













Benjamin var som altid frisk paa at hjaelpe og deltog helt naturligt i arbejdet med at samle grene ind. Vi fik trimmet de traer den tidligere ejer ikke fik gjort foer vi koebte huset, saa der var nok at tage fat i.













Til foraaret skal vi have tyndet ud i vores buske i baghaven og plejet vores graesplaene. Med de ekstra kvadratmeter vi nu har, hvor traerne stod og skyggede skal vi have kigget paa om vi kan finde paa nogle kreative have-projekter; en lille terrasse eller maake et grill-hjoerne. Groent og frodigt skal det nok blive paa trods af vores indhug i matriklens flora.

Ingen kommentarer: