17 marts 2016

Do you want to build a snowman ...

Det kan godt vaere svaert at finde paa gode indlaeg. Ikke fordi vi manger ting at skrive om, men fordi det gerne skulle vaere lidt spaendende at foelge med.

Aarets foerste tur i korte bukser - Februar 25















Vejret er altid en godt emne, og da det har vaeret en gennemsnitlig mild vinter taenkte jeg, vi kunne vise lidt dagligdags-billeder fra Februar.

Godmorgen...















Som nogen sikkert vil genkende er overskriften fra Frozen eller Frost, som Dinsney filmen hedder paa dansk. Frozen er helt klart Helenas foretrukne film og hun synger sangene derfra paa dagligt basis. Vi har desvaerre ikke nogen videoer af hendes smaa optraedener, men det skal nok komme. Selvom der ikke har vaeret meget sne at bygge senmaend af saa er titlen her en god erindring om hvor meget den lille pige synger og hvor gerne hun optraeder i kjole og palietter.















Apropros kjole, saa er vi vist oppe paa en 10-12 af slagsen paa nuvaerende tidspunkt.















Det er kun Benjamins politijakke, der ser mere brug end Helenas udklaednings-repetoire.

Begge boern cykler til skole og til legepladsen















Der har efterhaanden vaeret en del lune dage i Februar og nu i Marts, og det foeles som om vinteren er forbi, lige bortset fra at der er udsigt til sne i den kommende weekend. Vi har vaeret paa stranden et par gange, men vinden kan stadig godt vaere kold, isaer hvis man ikke opholder sig i solen.

Aarets foerste tur til stranden 31. Januar

Ingen kommentarer: