19 november 2015

Norwalk November

Der er masser at lave i November, naar vejret er godt. I 2014 havde vi faaet den foerste sne til Thanksgiving, saa de 15-18 grader vi har haft de to foerste uger af November i aar er helt anderledes milde og rare.



Vi havde ogsaa proklameret at sidste uge af oktober bragte en ende til sommeren og cykling i korte bukser, men saa var der lige to dage tilbage foerste uge af 11. maaned.















I haven er bladene igang med at daekke de faa kvadratmeter graes vi har foruden at stoppe tagrenden eftertrykkeligt. Det er det samme scenario hvert aar, men lige imponerende hver gang.















Boernenes nye ynglingsaktivitet er at cykle paa skateramperne ved stranden og det er stadigt varmt nok til at man kan tage afsted uden at man skal have alt for meget toej paa.




























Udsigten over vandet fejler ikke noget. Der er stadig aktivitet paa stranden selvom det naturligvis er af en lidt anden art end om sommeren.















Baade sejlere, windsurfere og kajakker er at spotte paa en almindelig weekend og det fortsaetter somregel med mindre vi faar is og sne som sidste aar.















Anja havde ogsaa et lille uheld med Volvo'en sidste uge, saa vi maatte en forudset tur paa vaerksted efter et nyt daek.







Ingen kommentarer: