04 december 2014

Milano

Det er et helt tilfaeldigt sammentraef at vi bliver i det Italienske og havde jeg ikke bevaeget mig ud i stoevlelandets hovedstad som titel paa forrige indlaeg, saa havde jeg nok heller ikke prioriteret at fortaelle om min business rejse til Milan sidst i November.

Piazza del Duomo















Paa kommer det alligevel, for der er sket saa meget i November vi ikke har berettet om endnu, at der ikke er noget logisk eller kronologisk sted at starte.

Galleria Vittorio Emanuele II















Milan er en spaendende by og vi fik en smule tid mellem kundebesoeg til at se de mest oplagte turistattraktioner. Domkirken Piazza del Duomo er et arkitektonisk kludetaeppe af naesten 700 aars vekslende stilarter, saa jeg fik genopfrisket lidt kunst- og arkitekturhistorie den morgen.

Mozzarella!















Leonardo's sidste nadver var der desvaerre ikke tid til, det er ellers eet af de faa historiske mestervaerker, jeg har til gode at opleve live.















Hele turen varede kun 5 dage rejse inklusiv, og det var rart at vaere tilbage i Europa for en stund og smage lidt lokale retter, her er det Risotto Milanese og Osso Buco fra en lille, traditionel milanesisk restaurant i baglokalerne af Fernet Branca fabrikken. Et sted kun de lokale kender til.

Ingen kommentarer: