10 marts 2014

Helena 10 months ...

Det er foraar og foedselsdag lige om hjoernet. Vores lille pige fylder sit foerste aar om nogle faa uger, saa skal vi igen til at skrive hvor svaert det er at foelge med naar den ene dag bare tager den anden.
Der har dog vaeret nogle til tider haarde ti maaneder, saerligt for hendes mor. Helena sover stadig ikke igennem om natten, hun vaagner op til fem gange fra hun sover klokken 20:00 og til hun staar op klokken 06.




Det resulterer i en traet og til tider lidt udkoert Anja, der paa forunderlig vis holder dampen og humoeret oppe. Det er ogsaa svaert andet, for lige saa tough det er om natten lige saa utroligt er det at se pigens smil om morgenen som hun titter ud gennem tremmesengen.














Hun er det gladeste barn vi kender naar tingene gaar hendes vej, og hurtig til at give lyd, naar de ikke goer. Det at hun er blevet mobil har haft stor betydning for hvor 'needy' hun er - og vi har bemaerket hvor meget glaede Benjamin og hende allerede har af hinanden.














Det varer sikkert ikke laenge for temperaturen kryber over frysepunktet herovre, nu synes vi ogsaa vi har haft vores andel af vinter. Det bliver rart at kunne komme ud og lege uden behov for vanter og halstoerklaeder.














Som det ser ud nu er der en overvejende chance for vi holder Helenas foedselsdag i Danmark d. 24. April hvilket jo synes lige om hjoernet...

Ingen kommentarer: